Villa Bretil | Escape Rooms

DE TIJD HEEFT HIER STIL GESTAAN.

VOOR JOU LOOPT DE KLOK...

De familie Schillinger is Villa BreTil ingetrokken tijdens de Duitse bezetting. Het was alleen hun huis niet. Het was een andere familie afgenomen of erger nog... In deze villa hebben angstaanjagende zaken plaatsgevonden. Dingen waar, door de daders eeuwige boetedoening voor gedaan zou moeten worden.


En misschien is dat ook wel zo.


 Want niemand heeft de familie Schillinger ooit zien vertrekken. Op een dag zijn ze simpelweg als sneeuw voor de zon verdwenen. Maar denk niet dat je nu weet wat er in iedere kamer van dit huis is gebeurd. Ontdek de 3 bizarre, opmerkelijke en huiveringwekkende verhalen van vader, moeder en dochter Schillinger.


 Maar wees gewaarschuwd: niet alles is wat het lijkt...

VERLIES JEZELF IN ÉÉN VAN ONZE ESCAPE ROOMS OF VECHT VOOR HET BEHOUD VAN HET VERZET IN HET SPANNENDSTE SPEUR-AVONTUUR VAN NEDERLAND!

VERLIES JEZELF IN ÉÉN VAN ONZE ESCAPE ROOMS OF VECHT VOOR HET BEHOUD VAN HET VERZET IN HET SPANNENDSTE SPEUR-AVONTUUR VAN NEDERLAND!

Veel Gestelde Vragen

Algemene Voorwaarden


Adres & Contact

Julianastraat 8

5121LR Rijen


info@villabretil.nl

+31 (0) 161 20 30 40

All Rights Reserved ©2023 Villa BreTil/ScapeCraft

Design: www.eelcoclaassen.com

All Rights Reserved ©2021 Villa BreTil/ScapeCraft

Design: www.eelcoclaassen.com

REIS TERUG NAAR NEDERLAND IN OORLOGSTIJD!

Gelegen tussen Breda en Tilburg biedt Villa BreTil in Rijen een escape room ervaring die uniek is in Nederland. 3 totaal verschillende Puzzel Game kamers verbonden door het mysterieuze verhaal van één familie. De villa ligt pal tegenover vliegbasis Gilze-Rijen en is destijds door de uitermate strategische ligging tezamen met de basis ogenblikkelijk geconfisqueerd door de Duitse bezetters.